Jeps, nyt ollaankin sitten menty toiseen ääripäähän. Eli syön vähän. Olen työmatkalla, joten tulee syötyä typerästi. Mutta tunnustetaas nyt sitten...

Eilen:

Aamiainen n. klo 7:30
1pss Elovena hetki kaura & kuitu, pakastevadelmia, raejuustoa, keitetty kananmuna

"Lounas n. klo 11"
2 palaa jälkiuunipaloja, Polarin levitettä, 2 siivua ylikypsää saunapalvikinkkua, 17% Oltermannia 5 siivua

Lentokoneessa n. klo 17
Kurkkupastilli, sämpylä jossa levitettä, juustoa, salaattia ja kurkkua, teetä

Loppupäivä n. klo 19-20
2 kpl Alpenin 70 kcal-myslipatukoita, teetä

Paljon vettä pitkin päivää

Tänään:

Aamiainen klo 8
Jonkin verran puuroa mansikkahillolla ja raejuustolla, 2 ruisleipäpalaa margariinilla, metwurstilla, kermajuustolla, kurkulla ja maustekurkulla, 2 kpl minisuklaamuffinseja, teetä ja appelsiinimehua. (Pitäähän sitä hotelliaamiaisesta nauttia... :P )

Lounas klo 11:30
Saarioisen mikrokinkkukiusaus

Loppupäivä klo 16:30
2 kpl Alpenin 70 kcal-myslipatukoita

Paljon vettä pitkin päivää

Että sellaista, ei hirveän järkevää? Tosin olen ihan hirveä ällöttävä läski, enkä ole tehnyt mitään liikunnallista (flunssa vaivaa, seliseli), joten en kulutakaan paljoa. Yllättävän paljon sitä loppujen lopuksi kuitenkin syö, vaikka ajattelee, etten ole syönyt tänään "yhtään mitään"... Toivottavasti paino on kuitenkin laskenut kun reissusta tulen. Lisää ongelmaa operaatiolle tuo McDonaldsin taas alkanut "plussa-aterian ostajalle lasi kaupan päälle"-kampanja. Kerään nimittäin Coca Cola-juttuja, ja nuo lasit on upeita! Täytyy siis seuraavat 6 viikkoa herkutella yhtenä päivänä mäkkärin aterialla... Mutta tuskin yksi hampurilaisateria mitään tuhoaa, jos muuten syö hyvin.